Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MedicalFest 2012

 

MEDIEVAL ART, anunţă organizarea Evenimentului MedicalFest 2012 şi lansează invitaţia de participare a tuturor celor interesaţi – vizitatori, personal medical, medici specilaşti, policlinici şi societăţi care oferă diverse servicii medicale, societăţi comerciale care produc, importă sau exportă instrumente şi aparatură medicală, etc. Invitaţia este lansată tuturor celor care doresc răspunsuri la întrebările personale, la descoperirea unor remendii medicale, dar şi celor care doresc să afle cum să se ferească din faţa pericolelor cauzate de diferitele afecţiuni nedorite. Invitaţia este lansată, aşadar, tuturor păturilor sociale, oricărui nivel intelectual şi oricărei vârste.

 

MedicalFest reprezintă ocazia unică de a prezenta produse/servicii medicale unui număr foarte mare de vizitatori, de a comunica cu un număr considerabil de medici prezenţi la Evenimentul Medical, dar şi de a construi relaţii cu companiile care activează in domeniu.MedicalFest este oglinda pieţei de produse şi servicii medicale şi este locul ideal pentru a prezenta ultimele inovaţii in domeniu, fiind o ocazie foarte bună pentru lansarea de noi produse. MedicalFest ilustrează oportunităţile şi ameninţările pieţei, punctele tari şi slabe ale companiilor, dar şi nevoile, dorinţele şi aspiraţiile consumatorilor.MedicalFest este evenimentul anului in industria românească dedicate produselor şi serviciilor medicale. Este primul târg profesionist de anvergură intr-un domeniu care cunoaşte, sperăm, an dupa an, o creştere continuă. Manageri de export, cumpărători şi vizitatori specialişti vin să vadă ultimele oferte ale companiilor de profil, liderii de piaţă, producătorii inovatori şi tehnologii de ultima oră.

 

Avantaje

  • Amplasament avantajos
  • Acces facil – automobil (arteră principală foarte circulată), metrou, autobuz.
  • Spaţiu extins –  pe un singur nivel, cu deschidere şi inălţime foarte mare.
  • Acces logistic facil – datorită dispunerii pe un singur plan şi intrărilor speciale.
  • Climatizare – pavilionul expoziţional este prevăzut cu instalaţie de climatizare.
  • Pavilion expoziţional construit, cu aspect profesionist, atât interior, cât si exterior.
  • Spaţiu în aer liber suficient pentru o multitudine de activităţi interactive.
  • Parcare proprie de mare capacitate

 

MedicalFest tinteste cât mai sus pentru 2012. Cum?

Răspunsul constă incampaniapublicitară unica şi extrem de complexă concepută de Medieval Art.

 

Evenimentul este făcut public cu ajutorul tuturor tipurilor de canale media existente, prin intermediul următoarelor activităţi: campanie TV, campanie radio, campanie outdoor mobilă, campanie video indoor, campanie video outdoor, campanie direct mail, campanie online, campanie publicitara virala, campanie in presa scrisa, campanie la cinematografe, distribuţie 50.000 de fluturaşi, panouri outdoor gigant, lipire si distribuţie 5.000 de afişe, campanie PR prin atragerea unui număr cât mai mare de reportaje scrise şi televizate, distribuirea de afişe, cataloage si invitaţii.


Multumim,

     
 
 

Libertatea

Click !

Fii sociabil, comenteaza

comments